En hög av pärlplattor

Här är en del pärlplattor jag gjort den senaste tiden. Det har blivit mest Mario. Har några kommentarer angånde de här:
Den lilla pokémon-pärlplattan kan användas som tavla eller under lägg, myntet blev jag inte nöjd med (hade inte rätt färger), Bubble Bobble har tappat en pärla på tån och har egentligen fel färger men jag gillare (det med färgerna, inte tån) och Dry Bones grå pärlor smälte fortare än de andra och blev därför konstiga.

Ett glatt litet bi


Här har vi en av de amigurumisarna jag är mest stolt över hittills! Det är ett litet bi som jag gjort utan mönster. Jag hade en bild i huvudet och sen improviserade jag ihop ett mönster medan jag virkade.

Nöff nöff


Gissa var mönstret kommer ifrån. Ja, från Stjernfall! Haha!
Den här gjorde jag till min syster som älskar grisar! Hon samlar på dem och har så många att jag inte orkar räkna dem. Jag bytte färgerna och har mörkrosa där det skulle vara ljusrosa och tvärtom. På min systers begäran.

Jag blev inte helt nöjd med grisen. Trynet sitter snett och fick inte till knorren så bra. Men min syster gillar den och det var väl det viktigaste?

Randig elefant


En blå och röd elefant som jag gjorde till min mamma (hon gillar elefanter). Tog det garn jag hade hemma och det var inte så mycket att välja på. Mönstret är återigen från Stjernfall. Jag tycker den här var riktigt rolig att göra! Tyvärr tog det blåa garnet slut när jag höll på med fötterna, som också var dem sista delarna jag gjorde. Därför fick han (jag tror det är en han) två blåa och två röda fötter istället.

Vad ska detta bli tro?Jag har varit borta i helgen men har ändå hunnit göra lite på den här saken under tiden. Vad det ska bli berättar jag när den är klar!

Färgglad åsna


En åsna som jag gjorde förra veckan. Mönstret kommer återigen från Stjernfall. Jag har dock inte gjort ögonframsarna som originalmönstret har.

Jättesöt äppelblomsfilt från Min Inspiration


Hittade den här supersöta äppelblomsfilten av små hexagonrutor hos Min Inspiration. Jag gillar färger och speciellt de som användes i den här! De ser så våriga och härliga ut!

(Bilder lånade från Min Inspiration med tillstånd)

Två små figurer


De här var nummer två och tre jag gjorde (om jag minns rätt). Blev inte så nöjd med katten (den vita) då ögonen och nosen blev konstiga. Min syster ville ha den och det fick hon. Den röda var en liten söt djävul som jag improviserade ihop.
Båda mönstrerna är baserade på kaninmönstret från Stjernfall.

Min första amigurumi


Det här är den första amugurumin jag gjorde! Jag läste först om amigurumi i en tidning där de också tipsade om hemsidor och böcker med dessa söte figurer. Så jag sökte på amigurumi på internet och hittade massor av bloggar och hemsidor med dem. På Stjenfalls blogg hittade jag mönstret på kaninen och bestämde mig för att prova. Jag var fast på en gång!

Välkommen till min nya pysselblogg!

Välkommen! Den här bloggen kommer att handla om pyssel. Virkning, pärlplattor, tecknande är några av de saker som kommer publiceras här.