Glömt bort!

Jag har ju helt glömt bort att berätta vad detta skulle bli! Det beror nog på att den fortfarane inte är helt klar. Det blev en neccesär(?)/mindre väska. Själva konstruktionen är klar men hade tänkt brodera på den men det blev aldig av xD Men om/när den är klar kan jag visa bild!

Studenten!

Jag har tagit studenten idag! :D WEEEEEHOOOOOOOO!

Inte så lyckat!

Igår gick min virknål sönder. Den enda som passar till garnet jag har hemma! Panik! Den var dessutom gjort i metall och därför ett av de hållbaraste materialen.
Hur jag lyckades med det? Jo, jag tror jag råkade sätta mig på den (?) några dagar innan så att den bröts till nästan 90 graders vinkel. Jag böjede försiktigt tillbaka den och en gick fortfarande att använda. Tills igår. Då gav den upp. Den gick mitt itu (nästan)!

Så idag var jag på stan och köpte en ny. När jag kom hem visade det sig att den är lite för stor trots att det står att det är samma storlek (2,5mm). Kul... Har mycket svårare att virka med den här och få det så bra som jag vill, så jag ska nog skaffa en ny som är 2mm och hoppas att det går bättre :3