Stor uttlottning hos Pysselkiisen

Pysselkiisen har en stor utlottning med totalt 10 vinster! Det finns 3 olika pysselpaket och 7 valfria mönster att vinna. Allt du behöver göra är att gå in och kommentera hennes inlägg och svara på ett par frågor (finns inga rätt eller fel).

Här är paketen man kan vinna:


Paket nr 1


Paket nr 2


Tack-paketet

Lycka till! :D

Här har vi KipperDet här är Kipper som jag gjorde för ganska längesen faktiskt! Jag har bara inte hunnit lägga upp honom på bloggen.
Han är gjort efter ett mönster från en av Ana Paula Rimoli's böcker om jag minns rätt :)

Sorry!

Jag är ledsen att jag varit så dålig på att uppdatera den senaste tiden. Jag har nämligen hållit på att flytta! Nu bor jag och pojkvännen i en 2a i stan, äntligen! Vi flyttade officiellt den 14/2 men fick inte internet förrän igår.

Så pågrund av allt flyttstök och internetbrist har jag varken kunnat pyssla så mycket eller uppdatera här i bloggen :) Hoppas ni haft överseende för det!

Mushroom!


It's a mashroom! En sån som finns i Super Mario allstå. Den här blir man stor av :)
Virkad efter ett eget mönster med prickar utklippta ur filt som sedan limmats fast.

Nu blev jag nästan lite sugen på att spela Mario...

Lite kort om den tecknade headern


Såhär såg skissen ut till bloggdesignen jag gjorde. Jag skissade alltså för hand, fyllde i med tusch och gjorde färdigt den i datorn. Som ni kanske ser gjorde jag några ändringar när jag lagt in den i photoshop.  Flyttat vissa saker och så.

Såhär såg den ut när jag var klar:

Redhead med promarkers

Ledsen för dålig uppdatering. Har haft fullt upp med annat den senaste tiden :) TIll exempel så ska jag bli sambo 1a mars!

Här kommer i alla fall en bild som jag målade med promarkers för ett tag sedan. Bilden blev lite oskarp och färgerna blev inte lika bra som på riktigt.. Vill skaffa en scanner! :D  (Någon som kan tipsa om någon billig men bra?)