Söta minifigurer

Lite nya lerfigurer som jag glömt lägga upp på bloggen. Den gula och den gröna är inte så snygga tycker jag, då jag inte var så noga utan bara gjorde dem för att göra något.

De är små, ca 1 cm bara. Hade tänkt göra den rosa och den svarta till mobilsmycken, halsband eller något liknande.

Vänskapsarmband

Här är lite vänskapsarmband jag gjort i helgen.

Gameboy, panda, skor och ninjorEtt bildregn på de senaste pärlplattorna jag gjort. Gameboy Colour, panda, Converse och ninjas! De ska bli halsband, nyckelringar, broscher och kylskåpsmagneter senare hade jag tänkt.

Små målade djurNågra små bilder jag jag målat i sommar med photoshop.

Utlottning hos Super Cute Designs

Jennifer på den fina bloggen Super Cute Designs lottar ut ett paket med massor av fina virkprylar!

Present i form av en pärltavla

En pärltavla av min vän som jag sedan gav som födelsedags/inflyttningspresent till henne.

Jack BlackEn pärlplatta av Jack Black bestående av drygt 2700 pärlor i en ram som är 30x24 cm.

Mina pälsklingar

Som jag nämnde i förra inlägget skaffade jag tre underbara tamråttor i april. Tre bröder födda 28/2 2011 hos uppfödare i Gävle och de är hur söta och snälla som helst. De heter alltså Frank (Francach), Raito (Rato) och Sobo (Sobolan). Inom parantes står deras namn de fick hos uppfödaren, vilket betyder "råtta" på olika språk. Temat på kullen var nämligen "råtta".

De bor i en bur som heter Furet XL. Där har vi inrett med diverse saker som hängmattor, hus, tidningspapper och fleecetyg som bomaterial, och så vidare. På baksidan har vi satt upp en vaxduk för att skydda väggen. Deras favorit är helt klart "sputniken" (den gula/gröna saker i taket) och diverse hängmattor/tygbitar som vi hänger upp.


Här är en halvgammal bild på buren. Det möbleras om i den regelbundet så det ser inte exakt ut såhär just nu.
Vattenflaskan på bilden var tillfällig och har bytts ut.

De är striped roan rex allihopa, men de har olika färger. Frank och Raito är mink (gråbrun) och Sobo är cinnamon (rödbrun). Dock är färgerna ganska lika varandra så är ändå lite svårt att se skillnad på dem om man inte vet vem som är vem. Striped roan är deras "teckning" och innebär att de är vita med en rand över ryggen. Frank har smalare rand än Raito och Sobo. Rex är att deras päls är lite mer åt det krulliga hållet.

Här kommer en liten bildbomb på dem.


Alla tre i en myshög <3


Raito längst bak, Frank i mitten (man ser bara huvudet) och Sobo längst fram.
I "sputniken".


Lite mosad av sin bror.