Workshop-Päronet

Här är päronet som jag började under Cecilas Amigurumiworkshop! Munnen blev lite sned men det blev bara charmigt tycker jag.

Amigurumiworkshop

Igår var jag med sambon på stan och passade på att besöka Cecilias workshop! Det var verkligen jättekul trots att vi inte kunde stanna så länge. Jag började att virka en litet päron! Ni ska såklart få se det sen när den är färdig.

Jag försökte också få Samuel att testa och det gick faktiskt helt okej! Dock blev det ingen figur av det hela.

Workshopen kommer vara nästa lördag också men jag kommer vara i Sollefteå fredag-lördag och kommer hem mitt på dagen någon gång så vi får se om jag kan åka dit eller inte.

Bob-omb!

En Bob-omb efter ett mönster från WolfDreamer. Jag tycker de är så söta!

Ekorre målad med oljekritorEkorre målad med oljekritor på vanligt ritpapper. Färgerna är inte riktigt samma som originalbilden (är svårt att fota bilder ibland). Är heller inte helt nöjd med bakgrunden. Här är referensbilden jag använde.
La inte ner så mycket energi på den här då jag mest ville testa kritorna :)

Påskharen är klar!Jag blev klar med påskharen igår! Bättre sent än aldrig som man brukar säga.
Mönstret är från amigurumi.ifokus.se's virk-a-long påskspecial.

Virk-a-long inlägg nr 2Jag ligger lite efter med virk-a-longen på amigurumi.ifokus.se. Men nu är alla delar utom svansen färdigvirkad och sen är det bara monteringen kvar! Hoppas kunna bli klar med den ikväll.

Två uttlottningar


Utlottning hos Marias Amigurumiblogg som firar plusgraderna.

* * *


Utlottning hos Lubbsen som firar 1000 besökera på 2 månader.

WIP porträtt med blyertsTror det blir svårt för er att gissa vem det är om ni inte känner personen.

The Last Knit


Jag gillar! Den är välsans söt och rolig faktiskt. Alla som stickar och pysslar borde kanske se upp..

Kategoriproblem

Jag hade tänkt fixa till bloggen lite och sortera bland kategorierna lite bättre, men vet inte hur jag ska lägga upp det! Vad ska jag har för huvudkategorier? Och hur ska jag sortera kategorierna i dem? Vad ska kategorierna heta? Kommer jag orka fixa det? När isåfall? Många frågor som kanske aldrig får något svar..

EDIT: Nu har jag kommit på bra kategorier tror jag, men kommer att fixa in dem så att de funkar ikväll. Tills dess kommer inte länkarna uppe vid headern att funka som de ska.

MelwinEn liten hund virkar efter ett mönster ur Mia Bengtssons andra bok. Han skulle föreställa min fasters hund Melwin och gav honom till henne när hon fyllde år. Visserligen är den inte så lik Melwin (en brun labrador) men färgen stämmer ganska bra i alla fall.

Virk-a-long Påskspecial på Amigurumi iFokusJag är med i en virk-a-long på Amigurumi iFokus! Virk-a-long innebär att flera personer virkar efter samma mönster samtidigt. Mönstret delas upp och varannan dag kommer en ny del av mönstret upp. Det här är en påskspecial och detta ska alltså bli en påskhare.

Dock ligger jag lite efter p.g.a. att iFokus låg nere igår och behövde del 2 av mönstret som fanns där. Så får helt enkelt virka både del 2 och 3 idag istället! No problems. På bilden ser ni hur det såg ut efter att jag virkat del 1 av mönstret: fötterna och benen. Ska bli spännande att virka fortsättnigen då jag inte vet hur slutresultatet kommer se ut!

Uttlottnig hos CottoncandycrochetKlicka på bilden eller här för att komma till utlottningen :)

Mr KoalaFrihandsvirkad koala. Den lilla rosetten är en liten fleece bit som jag knytit osynlig tråd runt för att forma den.

Kompis


Min kompis!

En glad krabat från Mia Bengtssons andra bok Virka roliga amigurumis.