Virkad burkhållare

 
 
Ni kanske minns burkhållaren jag gjorde till pappa i julklapp? Den blev i alla fall väldigt uppskattad och så populär att det var en annan på darten också ville ha en fast med Skellefteå AIK tema. Visst, tänkte jag, och virkade ihop en nu i sommar. Märket kändes dock för avancerat att göra själv, så för enkelhetens skull beställde jag ett från nätet. Det gjorde det hela både enklare och troligen snyggare! 

Sommar!

I sommar har det inte blivit så mycket pysslat som jag kanske hade velat. Med jobb och lite skola har det trots allt inte varit så mycket tid över, och då vill man ju passa på att njuta av vädret! Lite pysslande har jag i alla fall gjort, och kommer visa de sakerna här snart! 
 
 
Nu i sommar har dessutom jag och sambon blivit med katt! Vi har tagit hand om två små hittekatter från Djurskyddet Västerbotten. De heter Tingeling och Pyret och var bara ca 6 respektive 4 månader när de kom till oss. De är helt underbara <3 Det kommer säkert också dyka upp en del pyssel för katterna här i framtiden!