Bildbombning: Aliens

Glömde tillägga att den gula och rosa utomjordningarna är 1 cm längre än den blå :3 Anledning? Annat garn!
Åter till inläggets egentliga handling. De här bilderna fotade jag idag på de små varelserna :D
Söta utomjordningar ute i gräset.


Står coolt på rad!
Slappar i gräset

Leker kurragömma. Leo letar och de andra gömmer sig.


Står på altanen och pratar en stund.


Poserar på en CD i hopp om coola effekter.


Sötnosarna!

Två nya utomjordingar är här!


Mönster: Mitt eget
Nu har jag lyckats knåpa ihop yttligare två små utomgjordningar (tror i allafall att de är det?) :D Fick ett rätt bra tips på namn, att använda namn på stjärntecken. Därför har den ena (till höger ovan) fått namnet Leo!

Fodral till virlnålarna

Det här är det jag pysslade med största delen av dagen igår. Jag gjorde ett fodral till mina virknålar! (Eller majorieten är farmors och mormors som jag lånar på obestämd tid xD) Hittade modellen när jag letade inspiration på nätet. Så jag kollade med mamma om vi hade några tyger hemma jag kunde använda och hon hittade en grönrutigt och ett rosarandigt. Perfekt! :D

Jag skissade upp ett mönster och satte mig vid symaskinen. Blev väldigt nöjd och tycker den är väldigt söt :3 Grönt och rosa är så fint ihop!

Som man kanske förstår av bilden fungerar fodralet så att man stoppar ner nålarna i de små fickorna, viker över den övre kanten, rullar ihop den och knyter ihop snöret.
Snöret är, i det här fallet, en gammal spets som legat i mammas sylåda i jag vet inte hur många år. Tyckte den passade bra ihop med det gröna tyget och fick använda den för mamma :)

Liten blå alien


Mönster: Mitt eget

Här är en liten blå varelse som är ute och njuter av det fina vädret. När jag säger liten menar jag liten. Han är endast 5 cm från huvud till tå (om man inte räknar med antennerna på huvudet)!.Jag imoproviserade fram honom medan jag virkade. Han är den första gurumin jag gjort utan mönster som jag faktiskt blev riktigt nöjd med :'D (Har tidigare gjort en groda som jag inte alls blev lika nöjd med) Så därför lär det dyka upp fler liknande små aliens snart!

Nu har jag bara ett problem kvar. Vad ska han få heta? :3