Vantar i Lovikkagarn

Suck. Vad svårt det ska vara att fota ett par vantar då... Oh well.
 
Stickat vantar i svart Lovikkagarn från Järbo och efter ett mönster som också kommer från Järbo (finns här om nån vill sticka egna). Mudden är broderad med garnet Fuga från Järbo. Har dessutom kardat insidan för att göra de lite fluffigare/mjukare och varmare.
Jag är verkligen supernöjd med dem! De både varma och snygga (De är faktiskt ännu finare i verkligheten än på bilderna).

Torgvantar (och en en liten ursäkt)

Jag vet att det var ett tag sedan jag bloggade, och anledningen är helt enkelt för att det har varit lite dött på pysselfronten. Har inte varit på pysselhumör senaste tiden. Dessutom har jobb och skola kommit i vägen. Men jag hoppas att pysselsuget ska komma tillbaka (vilket det lite smått håller på att göra) så att det kan börja droppa in lite fler inlägg här. 
 
Så, nu har jag kommit med tillräckligt många ursäkter (bortförklaringar?) och komma till inläggets riktiga poäng, nämligen torgvantarna här ovanför. De har jag stickat i ett grått akrylgarn (Carolina från Marks och Kattens). Mönstret hittade jag på den här bloggen och föll direkt för de snygga flätorna! Jag hade aldrig stickat flätor förut men tänkte "Hur svårt kan det vara?". (Inte jättesvårt faktiskt när man förstått hur man ska göra).
 
Nu håller jag på med fler stickprojekt så håll utkik så lär det dyka upp fler stickade saker här så småning om.