Råttpyssel

Jag har råttpysslat lite. Med det menar jag inte pyssel med rått-tema, utan pyssel till råttorna. Till buren. Jag gjorde en kub/ett hus och en hängpåse åt dem. Slaktade ett par fleecefiltar från ÖB för att sy dem. Idéen och mönster till påsen kommer härifrån, men några små ändringar.
Kuben minns jag inte var jag fick idéen ifrån. Den kan jag förresten rekomendera starkt om nån fler har råttor. Mina älskar den! Den är inte heller speciellt svår att göra.
Såhär ser buren ut just nu.

Armband med jordgubbsmönsterHär är ett armband med jordgubbsmönster. Den här varianten av armband heter Kumihimo. Jag hittar inte mönstret jag använde för den här men här finns ett liknande mönster.

Vänskapsarmband i rött och blåttEtt vänskapsarmband jag gjorde för ett tag sedan. Dock använde jag för korta trådar så armbandet blev för kort för att jag ska kunna använda det..
Det är gjort efter mönster 2501friendship-bracelets.net

WIPHär är mitt nästa virkprojekt. Tror dock att mer garn kommer att behövas..
Någon som kan gissa vad det kommer bli?

En maskot

En liten maskot i samma färger som teddybjörnen i föregående inlägg. Mönstret kommer från Mia Bengtssons tredje bok Virka glada amigurumis.

Liten teddybjörnEn liten teddybjörn i lila och grönt. Den är några centimeter stor. Var sugen på att göra något som var enkelt och gick fort, så virkade den här lilla kabraten på frihand på nån timme bara.