Tips på pingvinmönster

Bild från mönstret.

Jag har hittat igen mönstret på pingvinen jag virkade. Det finns att ladda ner som PDF på den här sidan, som för övrigt länkar till många andra fina gratismönster.

Vänskapsarmband #40113

Mönster #40113 på friendship-bracelets.net.

European Swap 2012

Jag är med ett europeiskt byte. Det innebär att man gör ett eller några valfria armband och skickar in det till bytesarrangören. När alla är framme hos denne så skickar den tillbaka ett eller ett par armband, men som är gjorda av någon annan som är med i bytet.
 
Jag skickade in de här armbanden:
Det övre är mönster #46217 och det undre är mönster #37185.
Dessa skickades alltså till england, där bytesarrangören bor. I onsdags fick jag ett kuvert i brevlådan avsänt från samma adress. I det låg de här:
 
 
De är så fina! De är gjorda av två olika personer och jag är imponerad av hur jämna och fina armbanden är. Den undre armbandet är dessutom väldigt smalt, då det är gjort i ett väldigt tunt garn.
 
På friendship-bracelet.net ligger alla bilder uppe, och när man fått armband skickade till sig kommenterar man vilka dessa är. Det är först då någon sagt till att de fått ens armband som man själv får säga vilket/vilka man gjort. På så sätt hålls bytet "hemligt" då man inte vet vem som gjort vilket armband.
 
Det här var superkul och jag hoppas att det kommer fler byten snart!

Vänskapsarmband #53918

Ett nytt vänskapsarmband jag gjort! Mönster #53918 på friendship-bracelet.net.

Pingvin


En pingvin! Jag hittade ett mönster på den här pingvinen och kände att jag behövde virka mig en egen. Tyvärr har jag inte kvar länken till mönstret, men jag ska leta upp den och lägga ut den här på bloggen sen ifall nån vill virka en egen pingvin.

Bidrag till Weekly Contest #13

Det här är mitt bidrag till veckans tävling på friendship-bracelets.net. Varje tävlig går ut på att ett mönster väljs ut, och sedan ska man göra det armbandet i fina färger. Därefter röstar en jury fram ett armband som vinner. Mönstrets färger byts då ut till det vinnande armbandets färger och vinnaren får dessutom ett armband som pris (som inte är samma som veckans mönster). Tycker att det är en lite kul grej och det är nu andra gången jag deltar i det hela.