Små kaninerSmå kaniner jag påbörjade för ett bra tag sedan och igår gjorde jag den sista, den gula. De fick lite olika ansiktsuttryck/ögon och färger.

Ett mönster på kaninerna kommer läggas upp på bloggen imorgon för den som vill virka en egen kanin!

Virkad necessär

Den är äntligen klar! Jag påbörjade den här necessären för ett bra tag sedan med garner jag inte brukar använda utan som jag fått från olika håll. Hade virkat klart den och införskaffat dragkedja och skulle "bara" sy ett innertyg och sy ihop allt. Tyg hade jag över från då jag renoverade min anslagstavla. Ändå orkade jag inte ta tag i det då jag inte hade någon aning om hur jag skulle göra.

Men igår drog jag fram mammas symaskin och provade mig fram! Jag gjorde dessutom en liten innerficka. Det blev dock ett par små fel men jag lyckades rätta till dem och jag är jättenöjd med resultatet!

Vänksapsarmband igenSom sagt blir det mycket armband just nu. Jag tror att det är för att det är så lätt att göra, kan göras varsomhelst och man kan göra andra saker samtidigt (t.ex. titta på TV/film). Hursomhelst. Här är ett armband till jag gjorde igår. Mönstret är #42509 på FBN. Tycker det blev riktigt snyggt faktiskt!

Ännu ett vänskapsarmbandJag är tydligen inne i en period att göra vänskapsarmband igen. Den här gången blev det ett av mina favoritmönster för tillfället, ett med en massa kryss. Mönster #20212 på friendship-bracelet.net.

Shoppen har öppnat igen


Shoppen har öppnat igen och kommer uppdateras med mer saker allt eftersom.
Där kommer man kunna hitta amigurumi, vänskapsarmband, pärlplattor, m.m.
Klicka på bilden för att komma till shoppen.

Ett lite smalare vänskapsarmbandJag ville ha ett lite smalare armband som ändå ser lite mer avancerat ut. Mönstret hittar du här. Dock har jag gjort annorlunda på sista raden (rad 30) och knutit den röda över den gula, som det är gjort tidigare i mönstret.

Lilla drakungen Viridi

Här är lilla Viridi ("grön" på latin). Han vill presentera sig själv.

Hejsan!

Mitt namn är Viridi och jag är, som du kanske kan se, en liten drakunge. Jag föddes för bara några dagar sedan men utvecklas trots detta snabbt. Mina små vingar bär mig inte än men om några år, när jag är flera meter lång, är mitt mål att flyga jorden runt.

Som alla drakar är jag intelligent redan som liten men otroligt busig. Jag har redan lyckats riva ner både det ena och det andra här hemma. Det är tur att människorna jag bor med har gott tålamod.


Den här draken gjorde jag som ett bidrag till månadens amigurumitävling på Amigurumi iFokus. Man skulle utgå från ett mönster, i detta fall den del jag använt till kroppen på draken. Dessutom skulle någonting vara grönt på figuren. Utöver detta fick man fria händer att göra det man kände för! Här finns reglerna för tävlingen och här alla bidragen i tävlingen. Själv tycker jag att det var många fina figurer!