Mitt paket har kommit!

Idag hittade jag ett efterlängtat paket i brevlådan. Min beställning från Loveknitting.com! (Varning för bildbomb)
 
Sakerna levererades i en fin påse.
 
Varvräknare, maskmarkörer, flätstickor och maskhållare (och lite godisar). Saker jag varit ute efter ett tag och passade på att beställa dem när jag ändå skulle köpa nästa grej:
 
Utbytbara rundstickor! Paketet innehåller 8 stickor i storlekarna 3,5 - 8 mm och 4 olika kabellängder.
 
Ett fodral till stickorna följde också med. 
 
Hur snygga är de inte?! Älskar de olika färgerna för de olika storlekarna. 
 
Fodralet har också en ficka där man kan förvara kablarna och tillbehör. I setet fick man också ett stickmått, en nyckel för att skruva fast stickorna ordentligt i kabeln och runda plattor man kan skruva fast på kabeln om man har en stickning på gång och inte vill att den ska ramla av (om man vill använda stickorna till något annat projekt till exempel)
 
Jag har redan hunnit provsticka lite med dem (storlek 4 mm) och de känns jättebra! 

Mönstertips - Fierce Little Dragon

Hur fin är inte den här draken? Jag är väldigt sugen på att virka den någon dag. Mönstret heter Fierce Little Dragon och är skapat av Lucy Ravenscar.
Klicka här för att komma till mönstret (Länk till Ravelry. Jag tror man måste vara medlem för att se mönstret men det är gratis att bli medlem och det är en väldigt bra sida!)

Ännu mer garn

Jag har köpt ännu mer garn. Jag kanske har ett problem, jag vet inte. Kunde i alla fall inte låta bli när det både fanns ett par projekt jag ville göra och Drops dessutom hade rea på alla ull och alpacka garner. Garnet köpte jag redan för nån vecka sen men som vanligt glömde jag bort att blogga om det. 
 
Först ut är fyra nystan Drops Karisma. En vit (färg 19), en svart (färg 05) och två blåa (färg17). Dessa ska bli ett par vantar till mig själv. Mer än så vll jag inte avslöja just nu.
 
Det andra garnet jag köpte var Drops Alpacka. Hela tolv (12!) nystan köpte jag i färgen Alpacka mix blå/turkos (färg 834). Av dessa ska jag sticka mig en tröja. 
 
Det var allt garn. Köpte också ett par stickor i storlekar jag saknade ifall jag behövde dem till tröjan eller något annat projekt. Jag har inte stickat med de här garnerna tidigare men har provstickat lite med alpackan och det kändes jättebra. Mjukt och härligt. Någon som använt något av garnerna? Vad tyckte ni om dem?

Lite Tilda garner

Köpte lite garn för ett tag sedan som jag glömt blogga om. Det är Tilda-garn från Svarta fåret. Några av dessa färger är limited edition och kommer bara finnas över våren och sommaren. Synd tycker jag då vissa av dem är sjukt fina! Här är hela färgkartan för limited edition garnerna. Speciellt den gröna och den ljusröda gillar jag! (Har inte fått tag i den ljusröda ännu) Tänkte framförallt ha dem till amigurumisar men kanske hittar på något större projekt av dem också.